Caffe&snack bar Baltazar u našem dnevnom boravku od ove godine radi i nedjeljom i to poslijepodne od 15 do 20 sati.

Vrijeme je to u koje su u Dječjoj kući obično filmske projekcije za najmlađe i obitelj, a njihov raspored možete pratiti ovdje.

Ujedno, nedjeljom poslijepodne na raspolaganju je i igraonica u dnevnom boravku, detalje o kojoj možete vidjeti ovdje.

Riječ je o ugodnom mjestu u samom prizemlju jedinstvene zgrade čiji ambijent čini potpuno renovirani prostor stare ciglene zgrade originalno građene sušare riječke tvornice duhana iz XIX. stoljeća. Čak vas i sa stupova u “Baltazaru” pozdravlja godina 1899.! Daleko je to bilo… A sada je sve drugačije, kako bi rekla stara pjesma grupe “Film”. 

Snack&caffe bar “Baltazar” arhitektonsko-dizajnerski je osmišljen prostor čiji prepoznatljivi interijer čini namještaj Prostoria, uglednog hrvatskog proizvođača, a u sredini je podni labirint zamišljen kao mjesto slobodne dječje igre i kretanja. Cijeli ugostiteljski objekt uklopljen je pak u prizemlje Dječje kuće koja je integralan prostor koja funkcionira kao njen dnevni boravak te se osim uz slobodan boravak u njemu možete uputiti na pojedini program ili uslugu po koju ste došli u Dječju kuću poput odlaska na filmsku projekciju Art-kina u dvoranu i posudbu knjige iz Dječjeg odjela Stribor.  Naravno, prostor je nepušački. U perspektivi po dovršetku uređenja javne površine dobit će i svoj terasasti prostor.  

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content