Ulaz i korištenje dijela prostora Dječje kuće poput dnevnog boravka je potpuno slobodan za sve građane u radno vrijeme.

Za pojedine programe (projekcije, predstave…) s obzirom na ograničen broj mjesta i prirodu programa ulaznica se naplaćuje prema cjeniku pojedinog programa.

Ulaznice za film

Ulaznice za filmske programe u Dječjoj kući dostupne su putem internetske stranice ulaznice.hr, na blagajni Art-kina i sat vremena prije početka projekcije na blagajni Dječje kuće (u prizemlju). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznica za filmske programe iznosi 25,00 HRK.

Ulaznice za predstave

Rezervacije se vrše isključivo putem maila blagajna.gklri@gmail.com. Također predlažemo, ukoliko je moguće, da ulaznice za predstave kupujete preko portala Mojekarte.hr. Blagajna (Blaža Polića 3) je otvorena sat vremena prije početka svake izvedbe, a rezervirane ulaznice moraju se kupiti najkasnije 24 sata prije početka održavanja programa.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kuna.

Učlanjivanje u knjižnicu

Korisnici Dječjeg odjela Stribor Gradske knjižnice Rijeka za korištenje usluga knjižnice trebaju biti članovi Gradske knjižnice Rijeka.

Godišnja članarina za sve građane je simboličnih 50 kuna te je s jednom iskaznicom moguće koristiti knjižnične usluge svih odjela i ogranaka.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content