Uz bogatstvo programa, sadržaja, edukacije i animacije, Dječja kuća korisnicima omogućava specifične usluge.

Organizacija programa

U Dječjoj kući moguće je organizirati različita događanja za djecu ako su edukativnog, neprofitnog i kulturnog karaktera. Događanja se organiziraju u suradnji s partnerima Dječje kuće, ovisno o području i djelatnosti, praćenjem smjernica o radu u razdoblju nakon završetka pandemija i dopuštenja normalnog funkcioniranja u zatvorenim prostorima.

U slučaju interesa javite se na mail info@djecjakuca.hr.

Iznajmljivanje prostora

Iznajmljivanje prostora vrši se u skladu s programskim smjernicama i cjenicima definirama od strane programskih partnera prema pojedinim prostorima za koje su specifično zaduženi:

Galerija (Muzej moderne i suvremene umjetnosti)

Dnevni boravak i Dječji odjel Stribor (Gradska knjižnica Rijeka)

Kontejner (Gradsko kazalište lutaka Rijeka)

Studio, Šuma Striborova i Dvorana ( Art – kino)

Posudba knjiga, stripova, slikovnica

U Dječjem odjelu Stribor na trećem katu Dječje kuće moguće je koristiti knjižnične usluge, a temeljna je posudba preko 32 000 primjeraka knjiga za djecu, stripova, slikovnica, knjiga o roditeljstvu i odgoju. Usluge mogu koristiti svi članovi Gradske knjižnice Rijeka učlanjeni za godišnju članarinu od 7 eura (52,74 kn).

Za sva pitanja možete se javiti na mail info@djecjakuca.hr.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content