Primanjem e-mail newslettera Dječje kuće bit ćete na najkvalitetniji način informirani o ključnim novostima u njenom radu, programima, projektima.

Podaci prikupljeni za primanje newslettera isključivo se odnose na one potrebne za slanje maila te se ne koriste za nikakve dodatne radnje.

Ispunite podatke

* obavezno polje

Newsletter Dječje kuće – zaštita osobnih podataka

Newsletter Dječje kuće o informacijama, programima i vijestima koji se šalje na e-mail adresu pretplatnika.

Prihvaćam uvjete korištenja i želim primati vaš newsletter na svoju e-mail adresu

U bilo kojem trenutku se možete odjaviti s liste klikom na link u podnožju maila kojeg primite od nas.

Molimo Vas da pažljivo pročitate detaljnije informacije o prikupljanju i obradi osobnih podataka radi upućivanja newslettera Dječje kuće.

Označavanjem polja kvačicom dajete privolu na obradu Vaše e-mail adrese od strane GRADSKE KNJIŽNICE RIJEKA, kao voditelja komunikacije Dječje kuće, radi upućivanja newslettera.

Voditelj obrade osobnih podataka:
GRADSKA KNJIŽNICA RIJEKA,
Matije Gupca 23, Rijeka,
OIB: 53791148489
Tel: 051 211-139;
e-mail: gkri@gkri.hr

Službenik za zaštitu osobnih podataka:
Telefon: 051 323 605
e-mail: szop@gkri.hr

Svrha obrade osobnih podataka:
Upućivanje newslettera Dječje kuće. Pravna osnova obrade osobnih podataka: osobni podaci se prikupljaju temeljem Vaše privole. Privola vrijedi do opoziva što u bilo kojem trenutku možete ostvariti pritiskom funkcije „Odjavi se“ ili „Unsubscribe“ na newsletteru, pisanim putem na e-mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka ili na adresu GRADSKE KNJIŽNICE RIJEKA. Privola je dobrovoljna.

Ukoliko ne date ili opozovete privolu za slanje newslettera, ne možete primati newsletter Dječje kuće.

Način obrade osobnih podataka:
Vaše osobne podatke GRADSKA KNJIŽNICA RIJEKA će koristiti isključivo za navedenu svrhu. GRADSKA KNJIŽNICA RIJEKA obrađuje Vašu e-mail adresu u elektronskom obliku uz primjenu svih propisanih i prikladnih pravnih, organizacijskih i tehničkih mjera zaštite osobnih podataka. Vaši će podaci biti obrađivani isključivo od strane ovlaštenih osoba GRADSKE KNJIŽNICE RIJEKA. Podaci su zaštićeni minimalno sljedećim mjerama sigurnosti: back-up,antivirusni programi, antimalware programi, firewall, a pristup istima je omogućen samo ovlaštenim osobama.

Primatelji osobnih podataka:
vaši osobni podaci mogu biti dostupni vanjskim suradnicima GRADSKE KNJIŽNICE RIJEKA za informatičke poslove, uz primjenu istih mjera zaštite osobnih podataka. Razdoblje pohrane osobnih podataka: Podaci se pohranjuju u skladu sa svrhom za koju su prikupljeni, odnosno dok GRADSKA KNJIŽNICA RIJEKA bude upućivala newsletter ili do opoziva. U svakom trenutku su Vam zajamčena sljedeća prava: Pravo na povlačenje privole Vaše je pravo u svakom trenutku povući privolu za slanje informativnog materijala ukoliko više ne želite primati iste.

Pravo na pristup osobnim podacima

Vaše je pravo od a adresu GRADSKE KNJIŽNICE RIJEKA, dobiti potvrdu obrađuju li se Vaši osobni podaci, informacije o svrsi obrade, kategorijama podataka koji se obrađuju, primateljima, vremenu pohrane, te postojanju prava da se zatraži ispravak, brisanje, ograničenje obrade ili prigovor na obradu.

Pravo na ispravak

Imate pravo zatražiti ispravak netočnih podataka ili dopuniti nepotpune podatke koji se na Vas odnose.

Pravo na brisanje

Imate pravo od GRADSKE KNJIŽNICE RIJEKA ishoditi brisanje osobnih podataka koji se na Vas odnose pod određenim uvjetima, osim ukoliko njihovo čuvanje nije propisano zakonom.

Pravo na ograničenje obrade osobnih podatka

Imate ima pravo od GRADSKE KNJIŽNICE RIJEKA ishoditi ograničenje obrade koje se na Vas odnose pod određenim uvjetima.

Pravo na ulaganje prigovora na obradu

Imate uvijek pravo uložiti prigovor na obradu Vaših osobnih podataka.

Pravo na prenosivost podataka

Imate pravo prenijeti svoje osobne podatke kod drugog voditelja obrade, a ukoliko je tehnički izvedivo, prijenos će se izvršiti automatiziranim putem.

Pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu:

Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, HR – 10 000 Zagreb, Tel. 00385 (0)1 4609-000, Fax. 00385 (0)1 4609-099, E-mail: azop@azop.hr, web: www.azop.hr.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content