Ulaz i korištenje dijela prostora Dječje kuće poput dnevnog boravka je potpuno slobodno za sve građane u radno vrijeme.

Korisnici Dječjeg odjela Stribor Gradske knjižnice Rijeka za korištenje usluga knjižnice trebaju biti članovi Gradske knjižnice Rijeka.

Godišnja članarina za sve građane je simboličnih 52,74 kn / 7  € te je s jednom iskaznicom moguće koristiti knjižnične usluge svih odjela i ogranaka.

Osim osobno u Dječjoj kući ili u bilo kojem drugom odjelu ili ogranku Gradske knjižnice Rijeka moguće je i učlanjivanje djeteta online putem.

Potrebno je napraviti nekoliko jednostavnih koraka:

1. Elektronički ispuniti prijavnicu:

Upisnica za djecu 16 – (pdf dokument, 6,63 MB)

Na prijavnici nije potreban potpis. Kako bismo Vas mogli kontaktirati i poslati Vam članski broj i PIN potreban za pristup aplikaciji ZaKi Book, potrebno je dati privolu da Vas kontaktiramo putem e-maila ili telefona.

2. Ispunjenu prijavnicu poslati na e-mail upisi@gkri.hr

Po zaprimljenoj prijavnici poslat ćemo vam dodatne informacije i podatke potrebne za izvršenje plaćanja.

Online učlanjenje ili produljenje članstva moguće je za sve nove i postojeće članove Gradske knjižnice Rijeka. 

I to je to. Nakon javljanja i rješavanja plaćanja članarine, najkasnije tijekom sljedećeg radnog dana, e-mailom će Vam stići potvrda učlanjenja, članski broj i PIN potreban za korištenje aplikacije ZaKi Book.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content