Naš rad oko Dječje kuće karakterizira gotovo svakodnevni angažman oko raznih detalja koji poboljšavaju vaše iskustvo korištenja i života s nama, a jedan od značajnih smo smo imali proteklih tjedana.

Kroz zimsko blagdansko razdoblje uložili smo dodatni napor i sredstva u opremanje igračkama. Svašta novo je našlo svoje mjesto kod nas, najviše novih drvenih igračaka, a najbolje je da sami isprobate.

Sve je posebno korisno za igru predškolaca stoga svakako preporučujemo jutra i rano poslijepodne u Dječjoj kući, onoj djeci koja ne idu u vrtić, kada je ipak mirnije, a sve uz toplu čokoladu u našem snack & caffe baru Baltazar.

Ulaz i korištenje dnevnog boravka i igraonice Dječje kuće je slobodno, a naša jedina molba je da igračke tretirate kao vlastite te se brinete za njihovu trajnost i urednost prostora. Za sva pitanja uvijek se možete obratiti u programsku sobu Dječje kuće. 🙂

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content