Je li vam se kada dogodilo da ste sve naučili za neki ispit znanja, ali niste mogli zaustaviti misli poput: što ako ne budem nešto znao/znala i dobijem lošu ocjenu? Počeli ste brinuti, a kad ste ugledali pitanja osjetili kako vam srce ubrzano kuca, ruke se tresu i dlanovi znoje.

Došli ste do trećeg pitanja, za kojeg ste sigurni da znate odgovor, ali je mozak putem zablokirao i točna riječ vam je ostala na vrhu jezika. Što je stvorilo pritisak i kako se nositi s tim? Kako uopće možemo zaustaviti uznemirujuće misli, smiriti se i ponovno usredotočiti na ono bitno, saznat ćete na radionici Mentalnog Treninga i Školske knjige.

Vrijeme održavanja: petak 29. travnja, 11 – 12 sati

Lokacija: Dječja kuća

Dob: 11+

Partner: Školska knjiga i Mentalni Trening

Prijava: prijave.programi@gkri.hr

Sandra Župarić, Lea Dogan i Dajana Čopec su psihologinje i mentalne trenerice koje zajedno rade u Mentalnom Treningu. Svojim radom svakodnevno nastoje pružiti podršku sportašima i nesportašima svih uzrasta, primarno u područjima upravljanja emocijama, unaprjeđenja fokusa i održavanja motivacije, ali i u svim drugim područjima koja će svakome pojedinačno pomoći da postane najbolja verzija sebe.

Program je dio manifestacije Tjedan dobre dječje knjige, središnje manifestacije u Primorsko-goranskoj županiji posvećenoj razvoju čitalačke kulture djece koja se odvija uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Primorsko-goranske županije. Pokretač i organizator manifestacije je Gradska knjižnica Rijeka u suradnji s programskim partnerima i suradnicima. Sudjelovanje na aktivnostima je slobodno uz obveznu prijavu, a cjeloviti program možete provjeriti ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content