Tjedan dobre dječje knjige središnja je manifestacija slavlja dječje knjige i čitanja u Dječjoj kući. Cjeloviti program pogledajte ovdje.

Vrijeme: 21. 4. u 18 sati

Lokacija: Dječja kuća

Dob: 8 – 12

Izvodi: Nina Delanović

Način prijave: Prijave se primaju putem obrasca ovdje.

Na radionici će se polaznici upoznati s ilustracijom kao jednom od formi vizualnog komuniciranja te istražiti odnos između crteža i teksta. Polaznici će vođeni mentoricom na duhovit i zabavan način prolaziti kroz stvaralački proces. Cilj radionice je pomoći djeci da realiziraju svoju ilustraciju na način da prošire znanje izražavanja i savladaju strah od crtanja. Dobrodošli su svi ljubitelji crtanja, boja, priča i bogate mašte.Nina Delanović je dizajnerica, tipografski freak i samozatajna ilustratorica. Magistirala je vizualne komunikacije na Prirodoslovno-tehničkom fakultetu u Ljubljani i odradila dio studija na Designskolen Kolding u Danskoj. Trenutno je zaposlena u malom grafičkom studiju Mikser u kojem pomno bira tipografiju, ilustrira, oblikuje vizualne identitete te prelama knjige i časopise. Najviše voli raditi s djecom i za djecu.

Preporučena dječja knjiga:

Stephane Nicolet: Želim biti ilustrator

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content