Tjedan dobre dječje knjige središnja je manifestacija slavlja dječje knjige i čitanja u Dječjoj kući. Cjeloviti program pogledajte ovdje.

Vrijeme: 18. 4. u 18 sati

Lokacija: Dječja kuća

Dob: 4 – 8

Izvodi: Nataša Ozmec i Jasmina Kosanović, autorice slikovnice i Vlasta Prohaska, izdavačka kuća Planetopija

Način prijave: Prijave se primaju putem obrasca ovdje

Slikovnica Ti, moja prekrasna djevojčice poruka je puna ljubavi u slici i riječi. A kad dajemo ljubav ona se umnaža i širi. Kome želite iskazati svoju ljubav, s kime dijeliti radost, kako izraziti sve što vam neka osoba znači? Dođite na naš susret s autoricama ove posebne slikovnice i saznajte kako su se zaljubile u pisanje i crtanje i zajedno s njima stvorite nove radove ljubavi.

Kako smo baš svi stvaratelji, poigrat ćemo se olovkama i bojicama da bismo crtežima i riječima izrazili svoju ljubav za nekoga. Dođite na susret pun ljubavi i ponesite kući dar za nekog posebnog! 

Na susretu sudjeluju Nataša Ozmec i Jasmina Kosanović, autorice slikovnice i Vlasta Prohaska, izdavačka kuća Planetopija.

Preporučena dječja knjiga: 

Nataša Ozmec i Jasmina Kosanović: Ti, moja prekrasna djevojčice 

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content