lego igranje

Vrijeme: 4. 7. u 16:00 do 17:30 sati
Mjesto: Dječja kuća
Organizator: Gradska knjižnica Rijeka
Izvodi: Marko Brajković, klub Kockice
Dob: 4 – 8 godina
Prijave: prijave na događanje se primaju putem obrasca ovdje.

Polaznici radionice steći će korisno znanje o mogućnostima igre i zabave LEGO® kockicama i sjajno se provesti u društvu vršnjaka. U opuštenoj atmosferi djeca će rješavati probleme, maštati i pričati priče te se kreativno izražavati stvarajući vlastite LEGO® kreacije na zadane teme, a bit će potaknuti da surađuju, istražuju i izraze svoju individualnost na jedinstven način.
LEGO® kockice su izvrstan alat za poticanje mašte, razvoj motoričkih vještina i poticanje kreativnosti kod djece, a uz pomoć voditelja radionice djeca će se sigurno dobro zabaviti!
Pored radionice, djeca i ostali moći će razgledati i manju izložbu LEGO® modela.

Marko Brajković profesor je hrvatskog jezika i književnosti koji u nastavi vrlo rado koristi LEGO® kockice kako bi potaknuo učenike na suradnju, razmišljanje, maštanje i rješavanje problema. Član je Kluba Kockice, prvog i jedinog klub koji okuplja LEGO entuzijaste u Hrvatskoj. Članove Kluba veže zanimanje za LEGO – skupljanje i slaganje LEGO kocaka i izrada LEGO modela. Članovi Kluba redovito sudjeluju i na međunarodnim LEGO izložbama i sajmovima, predstavljajući svoje radove, ali i svoj Klub i Hrvatsku. Klub ”Kockice” također je ima i status RLUG-a (Recognized LEGO User Group), odnosno dio je mreže svjetske zajednice LEGO entuzijasta (AFOL-a) koja ima podršku TLG grupe (The LEGO Group).

Cjeloviti program festivala Tobogan 2024. pronađite ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content