Pozivamo na radionice protestnog bubnjanja!

Osjeti kako je to dijeliti energiju i ritam s još 10+ ljudi, nauči snažno lupati za svoje stavove i ideje te iskusi solidarnost buke na djelu!

Radionice se održavaju uz podršku Gradske knjižnice Rijeka, 30. 9. i 7. 10. od 18 do 20 sati, a prostor je Kontejner na 4. katu Dječje kuće na adresi Ulica Viktora Cara Emina 1A (Art-kvart “Benčić”).

Moguće je prijaviti se za jedan ili oba termina. Radionice su za polaznice i polaznike besplatne, dok potrebni sastojci za sudjelovanje uključuju dobru volju, pozitivnu energiju, zrno hrabrosti za nova iskustva i naravno ruke za lupanje i usta za vikanje.0 

Prijavite se možete do 28.9. na sljedećem linku ovdje, a u slučaju da vam bubnjanje uđe pod kožu, bit će organizirano još besplatnih radionica: 13.10 u sklopu programa festivala Smoqua, te dodatne radionice 14. i 15. listopada, o čemu možete više saznati na uvodnoj radionici.

Bubnjarske vještine i prosvjednički zanos prenijet će vam predstavnice zagrebačkog Drum ‘n’ bijesa, samoorganizirane prosvjedne antifa ritam sekcije koja od 2015. ritmom i bukom podržava prosvjedne akcije i podiže atmosferu na njima.

Radujemo se bubnjanju s vama!

organizira: Udruga Pariter & Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content