Škola je gotova, a jedna od prvih radionica ovoga ljeta vodi vas na svijet valova. Ali onih zvučnih 🙂

Vrijeme: od 24. 6. do 28. 6. od 10:00 do 13:00 sati
Mjesto: Dječja kuća
Organizator: Gradska knjižnica Rijeka
Izvodi: Tina Tus i Inkluzivno kulturno vijeće mladih Kultura svima
Dob: 9 – 11 godina
Prijave: prijave na događanje se primaju putem obrasca ovdje.

Napomena: Radionica je višednevna te je potrebno sudjelovanje na svim susretima.

Svi volimo radio, podcaste, glazbu, slušanje… Na ovoj radionici neposredno prije početka spuštanja niz Tobogan učit ćemo o tome kako dobro snimati, raditi reportaže, zezati se sa zvukom… A sve s idejom da onda i dio Tobogana, sam njegov početak dobro zabilježimo i sa snimkama se poigramo. Porinut ćemo tako i naš misaoni koncept Radija Benčić kojeg još neko vrijeme neće biti na frekvencijama, ali u izgradnju krenut će baš od djece i budućih kreativaca. A bit će potom i još zvučnih iznenađenja.

Radionicu vodi Tina Tus, kulturologinja i majstorica tehnike, članica Inkluzivnog kulturnog vijeća mladih Kultura svima koja u našem inkluzivnom audio hubu sudjeluje u snimanju audioknjiga i kuha naše prve podcaste. A sada će s Toboganovom ekipom reportera i reporterki zabilježiti otvaranje ovogodišnjeg izdanja, i to kako! Tini podršku daje Maja Ogrizović, voditeljica inkluzivnih projekata u kulturi, radnica u kulturi s preko 10 godina rada s djecom i mladima u području kulture te kolege i kolegice iz IKVM Kultura svima.

Cjeloviti program festivala Tobogan 2024. pronađite ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content