Svjetski fenomen pušten je s uzice na velika platna te nam napokon donosi dugometražnu inačicu popularnih Psića u ophodnji! Dobro nam poznata ekipa iz istoimenog crtanog serijala prvi puta napušta Adventure Bay, uvodeći nas u jedan novi svijet – Adventure City. Naime, kada psići saznaju kako je Humdinger postao gradonačelnik prometne metropole, smjesta kreću u akciju kako bi svojim specifičnim vještinama, ali zajedničkim trudom, spasili grad od njegove sebičnosti. Na novim lokacijama, uz nove, smiješne likove te urnebesnu akciju, ovaj je film savršen izbor za zajedničko uživanje najmlađih, ali i cijele obitelji. Sudbina je u sigurnim šapama!

Crtani serijal Paw Patrol prvi je puta emitiran 2016. godine i od tada uživa veliku popularnost među djecom, pozitivnu kritiku od stručnjaka, a ovjenčan je i mnoštvom nagrada. Idejni tvorac serijala britanski je TV producent Keith Chapman, poznat po kreiranju još jednog kultnog animiranog lika malih ekrana – Boba Graditelja!

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Termini prikazivanja u rujnu:

subota, 4. 9. 2021. 18:00
petak, 10. 9. 2021. 18:00
subota, 11. 9. 2021. 16:00
nedjelja, 12. 9. 2021.16:00
subota, 18. 9. 2021.18:00
subota, 25. 9. 2021.16:00
nedjelja, 26. 9. 2021. 18:00

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25 kn

Izvorni naziv: Paw Patrol: The Movie

Režija: Cal Brunker

Scenarij: Billy Frolick, Cal Brunker, Bob Barlen

Uloge /Glasovi: Vesna Ravenšćak Lozić, Ana Stunić, Kristina Krepela, Gregor Klarić

Montaža: Ed Fuller, Mirenda Ouellet, Jerrad Pulham

Glazba: Heitor Pereira

Produkcija: Spin Master Entertainment, Paramount Pictures, Paramount Animation, Nickelodeon Movies

Distribucija: Blitz

Trajanje: 88 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content