vrijeme: 4. 7. do 7. 7. od 17 do 20 sati

mjesto: Dječja kuća 

organizator: Gradska knjižnica Rijeka 

izvođač: Udruga Riječka kulturna animacija – Ricoola/Ivana Babić

dob: 12 – 15

način prijave: prijave se primaju putem obrasca ovdje

radionica se odvija kontinuirano od utorka 4. 7. do petka 7. 7. Potrebno je sudjelovanje sudionika na svim danima polaska. 

U Dječjoj kući radimo igricu o Dječjoj kući! Prošle godine grupica djece napravila je igru čija se radnja događa u Dječjoj kući. Rezultate pogledajte ovdje!

Ove ćemo godine s novom skupinom polaznika napraviti nove lude i zabavne razine igre te proširiti naš svijet iz mašte. Zabavna radionica naučit će vas što i kako sve treba osmisliti i nacrtati kako bi nastala nova video igra, ako voliš video igre i crtanje – ovo je radionica za tebe! Kroz četiri dana rada polaznici će, uz mentorstvo Ivane Babić, nacrtati sve likove, pozadine, predmete, efekte i ostale detalje potrebne za izradu video igre čija se radnja događa u Dječjoj kući.

Od crteža polaznika bit će napravljena prava, funkcionalna video igra kojoj će oni biti koautori i za nekoliko mjeseci moći će zaigrati video igru koju su sami crtali.

Program je financijski pomogao Grad Rijeka i American Corner Rijeka. 

Svi programi festivala Tobogan su dostupni na linku ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content