Kako što prije potjerati ovu dosadnu, duuuguu, hladnu zimu? Možda bi jedna animirana horror komedija mogla pomoći!

Godinu dana nakon njihove čudovišne avanture, obitelj Wishbone nastavlja živjeti svoje uobičajene, ljudske živote ispunjene jednako uobičajenim svađama, stresovima i ostalim malim ludilima obiteljskog života. No iznenadni susret s Milom Starr označiti će početak nove pustolovine s, dakako, novim problemima! Naime, kako bi oslobodili Babu Jagu i Renfielda iz kandži Lovca na čudovišta, četvorka Wishbone ponovno se ukazuje u svom čudovišnom izdanju: vampir, Frankesteinovo čudovište, mumija i vukodlak u društvu svojih kućnih ljubimaca ponovno putuju svijetom ne bi li spasili svoje prijatelje, stekli nova čudovišna poznanstva i konačno shvatili kako nitko, ali baš nitko nije savršen, te kako nesavršenosti nisu zapreka putu prema sreći.

Moja čudovišna obitelj animirana je adaptacija istoimenog bestsellera Emmyem ovjenčanog autora Davida Safiera, čija su djela prevedena na 18 jezika i objavljivana u više od 40 zemalja.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Termini prikazivanja u veljači:

petak, 4.2.2022. u 18:00

subota, 5.2.2022. u 18:00

nedjelja, 6.2.2022. u 16:00

subota, 12.2.2022. u 18:00

nedjelja, 13.2.2022. u 16:00

subota, 19.2.2022. u 16:00

petak, 25.2.2022. u 18:00

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25 kn

Izvorni naziv: Monster Family 2

Režija: Holger Tappe

Scenarij: Kirstie Falkous, Abraham Katz, David Safier

Uloge(glasovi): Tin Rožman, Lana Blaće, Judita Franković, Dijana Vidušin, Živko Anočić

Glazba: Apollon de Moura, Adrian Gucze

Produkcija: Ambient Entertainment GmbH, Rothkirch Cartoon Film, Timeless Films

Distribucija: Blitz

Trajanje: 103 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content