Malci ovog ljeta ponovno osvajaju kina! U novom nastavku pratimo 12-godišnjeg Grua koji je na pravom putu da postane najveći zlikovac svih vremena, u čemu mu svesrdno pomažu mali žuti prijatelji.

Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj nezamislivo zle supergrupe Evil 6, kuje plan kako da postane dovoljno zao da bi im se mogao pridružiti. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom Ottom izvršava svoj prvi zločinački pothvat, krađu dragocjenog kamena. Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema, a Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj, pri čemu stječe vrijednu lekciju da čak i najopakijim momcima treba pomoć prijatelja.

Serija animiranih filmova o Malcima u zadnjih je 10-ak godina postigla planetarnu slavu, a Malci su se uvukli u kožu kako mlađim, tako i starijim generacijama. Vjerujemo da će u novom nastavku koji obiluje humorom, referencama na popularnu kulturu, glazbom, akcijom i drugim zabavnim elementima svatko pronaći nešto za sebe. 

Kreativni tim produkcijske kuće Universal Pictures, zaslužne i za prethodne filmove iz ove franšize, ponovno se okupio kako bi vam priredio animirani spektakl ljetne sezone, u čemu je i uspio.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Termini prikazivanja:

subota, 2. srpnja u 19 sati

nedjelja, 10. srpnja u 20 sati

subota, 16. srpnja u 20 sati

nedjelja, 17. srpnja u 20 sati

petak, 26. kolovoza u 18 sati

subota, 27. kolovoza u 20 sati

nedjelja, 28. kolovoza u 18 sati

petak, 4. rujna u 17 sati

petak, 9. rujna u 17 sati

subota, 17. rujna u 17 sati

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25,00 kn

Izvorni naziv: Minions: The Rise of Gru

Godina: 2022.

Zemlja: SAD

Režija: Kyle Balda, Brad Ableson

Scenarij: Brian Lynch, Matthew Fogel

Uloge (glasovi): Rene Bitorajac, Alen Šalinović, Mirela Brekalo Popović

Montaža: Claire Dodgson

Glazba: Heitor Pereira

Produkcija: Universal Pictures

Distribucija: Editus

Trajanje: 90 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content