Tjedan dobre dječje knjige središnja je manifestacija slavlja dječje knjige i čitanja u Dječjoj kući. Cjeloviti program pogledajte ovdje.

Vrijeme: 21. 4. u 11 sati

Lokacija: Dječja kuća

Dob: 6 – 12

Izvodi: Svijet oko nas 

Način prijave: Prijave se primaju putem obrasca ovdje

Stigao je iz Amerike da bi postao jedna od naših omiljenih namirnica. Kroz povijest je spašavao živote, još i danas se koristi kao lijek, a čak provodi i struju. Sa Zvonimirom Marićem iz Udruge Svijet oko nas izvest ćemo niz krumpirastih pokusa i uvjeriti se kako znanost može biti zabavna. Radionica je namijenjena djeci 6-12 godina.

Udruga za popularizaciju znanosti Svijet oko nas osnovana je 2019. godine. Namjera joj je ojačati ponudu sadržaja iz područja izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja. U tom smislu naše središnje aktivnosti usmjerene su popularizaciji znanosti i približavanje znanstvenih metoda djeci. Učenje i spoznavanje svijeta oko sebe na njima primjeren način – uz igru.

Preporučena dječja knjiga: 

Cecile Jugla i Jack Guichard: Krumpir 

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content