Kids escape room je inovativna i interaktivna igra sastavljena od mozgalica, zagonetki, slagalica, pravih i krivih tragova te puno šifri i lokota. Djecu stavlja u glavnu ulogu te, osim što ih potiče na timski rad, nudi izvanredno iskustvo i osjećaj samopostignuća prilikom rješavanja raznih prepreka.

Ažuriranje 8.12.: Svi termini održavanja Tragova Orašara su popunjeni!

Igra Tragovima Orašara nastala je u suradnji Kids Escape Rooma Rijeka Gradske knjižnice Rijeka te će od 1. do 14. prosinca (osim nedjeljom) biti dio programa Dječje kuće.

Djeca će se kroz igru upoznati s bajkom Orašar i kralj miševa. Bajka djeci postavlja zagonetke, ali i pruža rješenja. Uz malo mašte, logike i timskog rada, polaznici trebaju pronaći Orašara, provesti ga na putovanje i dovršiti priču.

Broj sudionika po grupi je ograničen te je obvezna prethodna prijava mobitelom na broj 091 234 3714.

Potrebno je navesti ime i prezime djeteta, telefonski broj roditelja, datum i termin / grupu za koji se dijete prijavljuje

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content