S ovogodišnjeg Zagreb Film Festivala u kino Dječje kuće stiže znanstveno-fantastični film za cijelu obitelj Kapetanica Nova, u sklopu programa ZFF putuje.

Petnaestogodišnjak Nas u šumi naiđe na srušenu letjelicu čiji su putnici dvanaestogodišnja djevojčica Nova i njezin brbljavi robot ADD. Nova je znanstvenica iz budućnosti koja se vratila u prošlost kako bi spriječila klimatsku katastrofu, no misiju joj otežava činjenica da ju je putovanje kroz vrijeme pomladilo, a male djevojčice nitko ne shvaća ozbiljno. Dvoje novih prijatelja jedino rješenje problema vide u otmici milijunaša koji planira bušenje na Sjevernom polu. Ipak, postoje i oni koji ih žele zaustaviti. Hoće li Nova i Nas uspjeti spasiti planet?

Film se prikazuje s titlovima na hrvatskom jeziku.

Termini prikazivanja:

subota, 29. listopada u 19 sati

nedjelja, 30. listopada u 17 sati

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25,00 kn

Izvorni naziv: Captain Nova

Žanr: znanstveno-fantastični / obiteljski

Godina: 2021.

Zemlja: Nizozemska

Režija: Maurice Trouwborst

Scenarij: Lotte Tabbers, Maurice Trouwborst

Uloge: Kika van de Vijver, Marouane Meftah, Sander van de Pavert

Fotografija: Robbie Van Brussel

Montaža: Pelle Asselbergs

Glazba: Alexander Reumers

Produkcija: Keplerfilm B.V., VPRO

Distribucija: Zagreb Film Festival

Trajanje: 86 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content