U kino dolazi epski završetak jurskog doba koji možete pogledati u filmu Jurski svijet: Carstvo redatelja Colina Trevorrrowa, novi nastavak ranijih uspješnica s temom jurskog svijeta. Radnja filma odvija se četiri godine nakon uništenja otoka Isla Nublar, u svijetu u kojem dinosauri žive zajedno s ljudima. Krhki suživot u nestabilnoj ravnoteži preoblikovat će budućnost i odrediti hoće li čovjek i dalje ostati na vrhu hranidbenog lanca, kojeg dijeli s jednim od najstrašnijih stvorenja od početka svijeta i vijeka.

U glavnim ulogama pojavljuje se već uigrana ekipa iz prethodnih jurskih filmova – Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Laura Dern i Jeff Goldblum, a vizualni efekti i obilje akcije koja oduzima dah, potekli su iz produkcijskih kuća Universal Pictures i Amblin Entertaintment.  

Termini prikazivanja u lipnju:

srijeda, 8.6. u 20 sati – PRETPREMIJERA

petak, 10.6. u 20 sati

subota, 11.6. u 20 sati

nedjelja, 12.6. u 20 sati

petak, 17.6. u 20 sati

subota, 18.6. u 20 sati

nedjelja, 19.6. u 20 sati

petak, 24.6. u 20 sati

subota, 25.6. u 20 sati

nedjelja, 26.6. u 20 sati

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25,00 kn

Izvorni naziv: Jurrasic World: Dominion

Režija: Colin Trevorrow

Scenarij: Colin Trevorrow, Emily Carmichael, Derek Connolly

Uloge: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Jeff Goldblum, Laura Dern

Produkcija: Universal Pictures, Amblin Entertainment

Distribucija: Editus

Trajanje: 146 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content