Tjedan dobre dječje knjige središnja je manifestacija slavlja dječje knjige i čitanja u Dječjoj kući. Cjeloviti program pogledajte ovdje.

Vrijeme: 20. 4. u 18 i 30

Lokacija: bar Baltazar (Dječja kuća) 

Dob: 6+ i roditelji 

Izvodi: Marija Rađa 

Način prijave: Prijave se primaju putem obrasca ovdje. 

Mnogi od nas vole i znaju za format pub kvizova koji su zabavan način provođenja slobodnog vremena. E, mi smo mali za pubove, ali u Dječjoj kući imamo “Baltazar” u kojem se pije dobar kakao, topla čokolada i sok pa ćemo se tu zabavljati uz zabavan obiteljski kviz.

Nakon vrlo uspješnih izdanja  posvećenih Harry Potteru i dječjim igrama ovo izdanje bit će obilježeno dječjim knjigama, čitalačkom kulturom, stripovima…

Timovi mogu imati do 8 članova (i 2, i 3, i 5, sve je ok…:) što znači da možete sudjelovati sami sa svojom obitelji, veliki, mali, udruženi s drugima ili kako vam već paše. Najboljem timu naravno stići će i neka nagradica. U svemu nećemo biti preozbiljni ni prestrogi, cilj je samo da se u četvrtak 20. 4. poslijepodne dobro za jedno zabavimo.

Preporučena dječja knjiga: 

Dječja kvizopedija 

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content