radionica za djecu

Vrijeme: 3. 7. u 17:00 sati
Mjesto: Kontejner/Galerija
Organizator: Muzej moderne i suvremene umjetnosti
Izvodi: MMSU
Dob: 8 – 12 godina
Prijave: prijave na događanje se primaju putem obrasca ovdje.

Interdisciplinarna radionica Dnevnik jednog eksperimenta je sinteza dizajna, umjetnosti i botanike, a pruža djeci znanja iz jednostavne, priručne kemije i botanike kroz praktične, atraktivne pokuse koji se bilježe u ručno dizajnirane dnevnike.

Na radionici ćemo savladati i osnove dizajniranja knjige u obliku dnevnika. Osim toga, “učionicu” ćemo pretvoriti u mali laboratorij gdje ćemo otkriti svijet boja i tonova koje krije svakodnevna flora. Cilj radionice je pomoći djeci da realiziraju svoje projekte u vidu male knjige te savladaju osnovne tehnike izrade i dizajna iste.

O voditeljici radionice:
Maja Subotić je diplomirana dizajnerica vizualnih komunikacija, suvlasnica Studija Samonikla i prve održive cvjećarnice Samonikla, suosnivačica udruge Živi Atelje DK i projekta Paprat Kolektiv. Područje interesa su joj održivost, zeleni dizajn i edukacija mladih u vizualnoj kulturi.

Cjeloviti program festivala Tobogan 2024. pronađite ovdje.

organizira: Muzej moderne i suvremene umjetnosti

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content