Tjedan dobre dječje knjige središnja je manifestacija slavlja dječje knjige i čitanja u Dječjoj kući. Cjeloviti program pogledajte ovdje.

Vrijeme: 22. 4. u 10 sati

Lokacija: dvorište (Dječja kuća); u slučaju kiše terasa  

Dob: 4 – 8

Izvođač: Tajno šumsko društvo 

Način prijave: Prijave se primaju putem obrasca ovdje. 

Upoznajte prirodu na neočekivan način kroz radionicu Tajnog šumskog društva. Umjetnica Ana Zubak, voditeljica projekta Tajno šumsko društvo, vodi vas u čudesan svijet biljaka i uči kako sve oko nas možemo pretvoriti u igru i umjetnost.

Tajno šumsko društvo radi interdisciplinarne radionice u prirodi za predškolsku i ranu školsku dob s naglaskom na stvaralački proces, istraživanje, rješavanje problema i razvoj imaginacije. Nekonvencionalnim pristupom učenja kroz igru osnažuje se veza s prirodom, budi znatiželja, potiče opažanje, uči empatija i razvija ekološka svijest. Kroz radionice ispreplićemo umjetnost s različitim područjima kao što su ekologija, botanika, paleontologija i sl. Promičemo održivu igru, te u skladu s tom idejom koristimo materijale koje pronalazimo u prirodi. Svaka radionica održava se na različitim lokacijama s ciljem da djeca upoznaju sredinu na drugačiji način.

Preporučena dječja knjiga:

Piotr Socha, Wojciech Grajkowski: Drveće

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content