žonglirajuća radionica

Vrijeme: od 1. do 3. 7. od 10:00 do 11:30 sati
Mjesto: Dječja kuća
Organizator: Gradska knjižnica Rijeka
Izvodi: Nives Soldičić & Emilio Alcantara
Dob: 7+
Prijave: prijave se primaju putem obrasca ovdje.

Cirkuske vještine koje ovaj sjajan dvojac što nam je otvarano prošlogodišnji Toboganm koriste u nastupima i performansima obuhvaćaju balansiranje (rola-bola), zračne akrobacije, razne vrste žongliranja, klauniranje, monocikl, hodanje na štulama.

Kroz tri dana pokušat će dio toga prenijeti i na vas. Kažu nam kako će se raditi balansiranje, žongliranje, ples na svili i sve to je dovoljan razloga im se priključite. Oni su veseli i otvoreni u komunikaciji tako da će vam sigurno biti ugodno te ćete dobiti pokoju vještinu za zabavu ovoga ljeta.

Emilio Alcantara cirkuski je umjetnik specijaliziran za disciplinu Rola-Bola. Rođen je u Caracasu u Venezueli. Studirao je kazalište i suvremeni ples u poznatoj umjetničkoj školi u Valenciji, Venezuela. Osim toga, Emilio kontinuirano usavršava svoje izvođačke vještine pohađajući međunarodne cirkuske konvencije i radionice. Iskusan je cirkusant s preko 15 godina iskustva, nastupao je na društvenim događanjima, zabavama, kazališnim predstavama, tradicionalnim cirkusima i festivalima diljem svijeta.

Nives Soldičić cirkuska je umjetnica i performerica. Plesačica, zračna umjetnica, klaunesa, autorica mnogih performansa. Pokretačica plesa na svili u Rijeci. Klaunesa je udruzi Crveni nosovi od 2013. godine i od tada se od tada se redovito educira u Internacionalnoj školi humora u Beču. Posljednjih 10 godina sudjeluje na brojnim cirkuskim festivalima te vodi redovnu edukaciju plesa na tkanini u Rijeci za djecu i odrasle.

Cjeloviti program festivala Tobogan 2024. pronađite ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content