mindfulness radionica 

vrijeme: 1. 7. u 11,00 sati

mjesto: Dječja kuća

organizator:  Gradska knjižnica Rijeka 

izvođač: psihologinja Borka Ogrizović

dob: za odrasle 

način prijave: prijave se primaju putem obrasca ovdje

Kako započeti biti svjestan roditelj naučit ćemo na radionici svjesnog roditeljstva.

Čini se da je danas puno teže biti „dobar“ roditelj bombardirani tolikom savjetima, idejama, teorijama, tehnikama, stručnjacima. Naravno tu su i mame, tate, none, tetke i prijateljice koje svoja iskustva vrlo rado dijele. Ako imate osjećaj da ste u problemu ili samo želite raditi na sebi –ovo je radionica za vas.

Uz kratku edukaciju što je to mindfulness roditeljstvo, uvježbat ćemo biti prisutni, baciti svoje sidro, ne reagirati i ne osuđivati. Kroz spoznaje o sebi, svojim mislima, emocijama i svojim vrijednostima naučit ćemo prihvaćati sebe i biti podrška djeci.

S radionice odlazite s alatom za svakodnevne krizne situacije koje prate dječje odrastanje.

Programski ciklus imena “OK knjižnica, OK zajednica” u kojem OK simbolizira pojam “otporne knjižnice” posvećen je osnaživanju zajednice i pojedinca u kontekstu izazova suvremenosti i budućnosti na najrazličitijim područjima života – psihološkom zdravlju, urbanističkom razvoju, tehnološkim revolucijama… Sadržaji programa usmjereni su prema novome, progresivnom i budućnosti s ciljem učenja, inspiriranja i usmjeravanja prema konkretnim akcijama.  Financijsku podršku projektu “Otporna knjižnica za kvalitetniju zajednicu” pružilo je Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske i Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu kroz program American Cornera.

Svi programi festivala Tobogan su dostupni na linku ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content