Da je biblioterapija sjajna stvar dobro znamo, a s njom treba početi što ranije. Zna to i Anja Kučan koja će na radionici pod nazivom „Biblioterapijska radionica za hrabre miševe lavljeg srca“ otkriti njene tajne. Iz naslova možemo zaključiti da se radi o čitanju priče “Miš lavljeg srca”, Jim Field, Rachel Brighto, a nakon slijedi crtanje i kreativno izražavanje na temu iz priče. Radionica je namijenjena djeci od 4 do 7 godina. 

Vrijeme održavanja: ponedjeljak 25. 4. u 17 sati

Lokacija: Dječja kuća (Šuma Striborova)

Izvođač: Udruga Portić & Anja Kučan

Dob: 4 – 7

Prijava: prijave.programi@gkri.hr

23.4.: Prijave su zatvorene, aktivnost je popunjena.

Anja Kučan Buterin je po struci magistra kroatistike, edukantica Gestalt psihoterapije, po zvanju školska knjižničarka, teta Pričalica iz Portića, a u slobodno vrijeme mama koja oboooožava čitati priče. Vjeruje da riječi imaju ljekovitu moć. Upravo ih zbog toga najviše voli podijeliti s najmlađima.

U ovoj ćete radionici slušati priču, malo razgovarati, a ponešto i nacrtati. Za kraj će vaši strahovi biti manji, a srce hrabrije i odvažnije.

Program je dio manifestacije Tjedan dobre dječje knjige, središnje manifestacije u Primorsko-goranskoj županiji posvećenoj razvoju čitalačke kulture djece koja se odvija uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Primorsko-goranske županije. Pokretač i organizator manifestacije je Gradska knjižnica Rijeka u suradnji s programskim partnerima i suradnicima. Sudjelovanje na aktivnostima je slobodno uz obveznu prijavu, a cjeloviti program možete provjeriti ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content