kreativna HaRRY POTTER maGiaonica

Vrijeme: 3. 7. od 10:00 do 12:00 sati
Mjesto: Dječja kuća
Organizator: Gradska knjižnica Rijeka
Izvodi: Andrea Kalanj,  Rainbow Roots – obrt za poduke i usluge
Dob: 6 – 8 godina
Prijave: prijave na događanje se primaju putem obrasca ovdje.

Kroz ovu “magiaonicu” djeca će se imati priliku pobliže upoznati sa svijetom čarobnjaka, čarobnih sastojaka i čarobnih napitaka. Imati će priliku ukrasiti svoje čarobne štapiće čarobnim sastojcima: goblinskim zlatom, zmijskom krvi ili čak prahom jednoroga. Nakon izrade štapića, vrijeme je da uvježbamo prave Harry Potter čarolije i kletve. Za kraj ćemo izraditi čarobni napitak od letipraha, seruma istine i pera fenixa i gledati kako se čarolija dešava pred našim očima.

Andrea Kalanj, socijalna pedagoginja iz Rijeke, kroz svoj obrt za poduke Rainbow Roots, prenosi svoju ljubav prema prirodi i radu s djecom tako što organizira zabavne i edukativne radionice u prirodi s ciljem učenja o prirodi, u prirodi, kroz igru i istraživanje. Važan dio svake radionice je učenje o ekološkim konceptima, istraživanje, slobodna igra te razvoj životnih vještina u prirodnom okruženju.

Cjeloviti program festivala Tobogan 2024. pronađite ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content