Kamo za vikend? Od 11. studenog pa do kraja mjeseca na veliko platno kina Dječje kuće stižu novi filmovi za djecu, mlade i sve koji se tako osjećaju!

od 11. studenog

Moj prijatelj je vampir (sinkronizirano)

Unatoč životu u ukletoj kući s veselom skupinom čudovišta, malom vampiru je jako dosadno… Njegov san? Odlazak u školu gdje bi mogao upoznati i drugu djecu. Nažalost, roditelji mu ne dopuštaju napustiti vilu jer je za vampire vanjski svijet jako opasan! U pratnji svog pouzdanog buldoga Fantomata, mali se vampir potajno iskrada u potragu za novim prijateljima. Uskoro će upoznati dječaka Michaela, ali njihovo će prijateljstvo privući pažnju zastrašujućeg Gibbusa, starog neprijatelja koji malog vampira i njegovu obitelj proganja stoljećima…

Kapa (sinkronizirano)

Vrijeme je za božićni film za cijelu obitelj, a ovaj nam stiže iz susjedne Slovenije! Dječak Erik, zvan Kapa, živi u domu za nezbrinutu djecu. Njegova je jedina želja da za Božić može kući k svojim roditeljima, no blagdane provodi s nepoznatom imućnom obitelji i djevojčicom Lučkom koja za Božić želi sestricu i štenca. Usred Badnje noći Erik i Lučka u dnevnom boravku zatječu Djeda Božićnjaka, no riječ je zapravo o maskiranom lopovu. Puni nade, sakriju se u njegov auto te tako dječak bez ičega i djevojčica koja naoko ima sve odlaze u noćnu pustolovinu za Djedom Božićnjakom. Noć će im donijeti ostvarenje svih božićnih želja, ali ne baš onako kako su očekivali.

od 12. studenog

Lola i velika tajna (sinkronizirano)

U meksičkom gradu Santa Clara živi Lola, šesnaestogodišnjakinja koja nikada nije upoznala svoje roditelje. Lola je veći dio svog života slušala priče kako su je roditelji napustili. Istraživala je mjesta gdje bi se oni mogli nalaziti, sve dok nije otkrila posebnu knjigu punu zanimljivih priča o gradu u kojem živi i povijesti njenog naroda. S ovom posebnom knjigom, Lola u društvu dvoje braće kreće u avanturu, u nadi da će pronaći karike koje nedostaju u njihovom obiteljskom naslijeđu.

20. studenog u 18 sati

KULtni crtić: Bambi (sinkronizirano)

Povodom 80. godišnjice jednog od najboljih i najuspješnijih crtanih filmova iz studija Disney, na veliko platno kina Dječje kuće slavljenički stiže Bambi!

Bambi je lane koje će jednog dana nositi titulu princa šume, koju danas ponosno nosi njegov otac, čuvar svih šumskih stvorenja. Kada nije uz omiljenu majku, radoznalo i veselo lane provodi vrijeme s prijateljima, zecom Thumperom, srnom Faline i tvorom Flowerom. No jednog dana tragedija pogodi šumu – lovci uhvate njegovu majku, a bambi mora smoći snage da odraste bez njene potpore i ljubavi.

Uz tri nominacije za Oskara (najbolji zvuk, najbolja pjesma i originalna glazba) ovaj bezvremeni crtić o gubitku, odrastanju, ljubavi i hrabrosti na listi je Američkog filmskog instituta 10 najboljih animacija zauzeo visoko treće mjesto.

od 25. studenog

Čudesan svijet (sinkronizirano)

Ethan potječe iz poznate obitelji istraživača čiji su izumi promijenili čitav svijet, no nakon nestanka njegova slavnog oca, ostaje na rodnoj farmi i nije siguran želi li krenuti stopama svojih slavih predaka. No kada svijet zapadne u veliku opasnost, nema drugog izbora jer počinje vrijeme za njegovu osobnu avanturu!

Originalna obiteljska akcijska pustolovina studija Walt Disney Animation predstavlja legendarnu obitelj istraživača koja pokušava ploviti neistraženom, tajanstvenom zemljom zajedno sa šarolikom ekipom koja uključuje nestašnu mrlju, tronožnog psa i mnoštvo proždrljivih stvorenja.

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content