Znate onaj poznati stereotip prema kojem onaj tko puno čita nosi i naočale? Ili obrnuto – da oni koji nose naočale sigurno i puno čitaju? 

Mi znamo da to nema veze s istinom, ali danas razne generacije sigurno trebaju naočale, dioptrijske ili sunčane. Stoga nam je nova suradnja posebno draga – svi članovi Gradske knjižnice Rijeka s važećom članskom iskaznicom mogu iskoristiti vrijednu mogućnost popusta od 20% na usluge i kupovinu proizvoda (dioptrijske naočale, clip-on i sunčane naočale) iz ponude Očne optike Damir. To znači i da svi učlanjeni u Dječji odjel Stribor u Dječjoj kući mogu koristiti tu pogodnost.

Optika Damir nalazi se u Robnoj kući RI, na 2. katu. Inovacija, stručnost i najviša kvaliteta usluge temelji su na kojima gradi poslovanje punih 40 godina. Za besplatan pregled dioptrije ili više informacija slobodno nazovite 051 / 311 – 117.

Godišnja članarina u Gradskoj knjižnici Rijeka kojom se otvaraju vrata usluga svih odjela i ogranaka je simboličnih 7 eura čime je ova kombinacija posebno povoljna. U Očnoj optici Damir potrebno je članskom iskaznicom dokazati važeće članstvo u Gradskoj knjižnici Rijeka. 

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content