Kao što je poznato dobar dio prostora oko Dječje kuće je još uvijek gradilište – korak po korak sređuje se komunalna infrastruktura i javne površine, a najupečatljivije je gradilište i radovi na tzv. t-objektu koji postaje središnja gradska knjižnica. Zbog tog razloga put do Dječje kuće je isključivo iz pravca Krešimirove ulice (središnja prometnica uz željeznički kolodvor) gdje se prolazi kroz stari ulaz u kompleks između Muzeja moderne i suvremene umjetnosti (crvena zgrada) i novoobnovljene Palače Šećerena. Nakon što se prođe ulaz do Dječje kuće se šeće samo ravno, ne može ju se promašiti.

Do Dječje kuće se svakako ne dolazi preko gradilišta iz bilo kojeg pravca, to je svakako nepotreban rizik. Situacija će se postupno i vrlo brzo mijenjati – kroz sljedeća dva mjeseca očekuje se dovršetak parkinga na sjeverozapadnoj strani (90 mjesta) te parkolike površine čime će se put do Dječje kuće znatno olakšati. A sve će na svoje mjesto sjesti dovršetkom t-objekta kada će se dolaziti iz svih pravaca.

U svakom slučaju za sada – Krešimirova, veliki ulaz u kompleks i pravac Dječja kuća! 🙂

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content