Kao što vjerojatno znate uslijed kiše 28. 9. Rijeku, a posebno naše kvartove Potok i Brajdu pogodila je poplava. Na žalost, voda je djelomično svladala i postavljene brane te ušla u prizemlje objekta Dječje kuće. Potpuni razmjer štete će se tek utvrditi, a zbog otklanjanja vidljivih i ključnih oštećenja Dječja kuća će biti zatvorena do ponedjeljka 3. listopada.

Dječji odjel Stribor je s time zatvoren, a kao ključnu informaciju izdvajamo da se zakasnina za navedena tri dana neće zaračunavati.

Otkazuju se sve programske, rođendanske i animacijske aktivnosti kroz navedena tri dana.

U kinu Dječje kuće otkazuju se projekcije filmova od petka, 30. rujna do nedjelje, 2. listopada. Posjetitelji koji su kupili ulaznice za projekcije u navedenom periodu mogu ostvariti povrat novca. Ukoliko su ulaznice kupljene putem stranice ulaznice.hr, za povrat pišite na: podrska@ulaznice.hr. Ukoliko su ulaznice kupljene na blagajni Dječje kuće ili Art-kina, povrat ili zamjena ulaznica ostvaruje se na blagajni Art-kina koja se otvara sat vremena prije početka prve projekcije u danu. Blagajna u Dječjoj kući privremeno ne radi.

Nadamo se da će privremena sanacija proći uspješno, da se voda više neće dizati te da ćemo s ponedjeljkom 3. 10. opet biti vaša omiljena kuća.

Hvala na podršci i lijepim željama.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content