Svake godine vesela Noć muzeja nas iznova razdrma raznim interaktivnim događanjima, a ove godine u petak 26. siječnja bit će oplemenjena i večernjim programom u našoj kući.

Razveselit će vas nova Tragaonica, igra traženja po cijeloj Dječjoj kući koja se je već u nekoliko izdanja pokazala pravim hitom.

Osim toga naša galerija bit će obilježena packanjem – naravno, što bi drugo tamo radili neko slikali na razne kreativne načine.

A u prizemlju pak vas čeka MMSU POP-UP – Tvornica boja pod vodstvom Ivane Golob Mihić, muzejske pedagoginje koja će od 18.30 do 20. 30 oplemeniti dnevni boravak Dječje kuće.

Pridružite nam se na uzbudljivoj radionici kroz koju ćemo pusiti mašti na volju,  probuditi svoja osjetila i uposliti malene ručice! Ovaj puta smo kao inspiraciju odabrali  – boje. Nema ljepše priče i šire teme kojom se možemo baviti. Postoji jedna malena čudesna naprava, čovječanstvu poznata odavno, a u zadnje vrijeme pomalo zaboravljena, koja s bojama radi čudesne slike, a njeno ime je kaleidoskop!

Dođite u Dječju kuću i izradite svoj kaleidoskop s nama!

Uz Dječju kuću susjedna Gradska knjižnica Rijeka u 19 i 30 organizira vođeni obilazak novom zgradom knjižnice s naglaskom na baštinsku vrijednost i proces obnove kojim je ona očuvana. Snack&caffe bar Baltazar također će tim povodom raditi produženo.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content