Ulaznica za prvu premijernu projekciju u 17 sati više nema, a za drugi termin, u 18 sati, rezervacije se još uvijek zaprimaju. Ulaz je slobodan, uz obaveznu rezervaciju mjesta e-poštom na ulaznice@art-kino.org

Prva filmska premijera u kinu Dječje kuće na veliko platno jedinog kina za djecu u Hrvatskoj i šire donosi kratkometražni film za djecu Legenda o Polnočnjaku, baziran na staroj legendi Primorsko-goranske županije.

Zbog velikog interesa javnosti, premijera filma održava se u kinu Dječje kuće u dvostrukom terminu: petak, 7. listopada u 17 i 18 sati, a na objema projekcijama prisustvovat će i članovi filmske ekipe.

Tim lokalnih autora, na čelu s Afroditom Lekaj i Dinom Kosom koji potpisuju produkciju, režiju, scenarij i montažu filma, sniman je na području naše županije, a kroz ljetnu, seosku atmosferu prošlog stoljeća, prati avanturu znatiželjne djevojčice Miške (Nika Struja) koja se – uz stranice zaboravljene knjige legendi – nađe na putu prema susretu sa zaboravljenim šumskim bićem.

Uloge u filmu ostvarili su Nika Struja, Jasna Jeličić, Nikola Tutek i Josipa Kvaternik. Glazbu potpisuje Sandi Bratonja, a scenografiju Ela Štefanac. Film je nastao u produkciji FLAT 22 Produkcije, uz partnere filma poslovni klub Partner-Ri, Grad Rijeku, Općinu Lokve i Grad Bakar.

Ulaznica za prvu premijernu projekciju u 17 sati više nema, a za drugi termin, u 18 sati, rezervacije se još uvijek zaprimaju. Ulaz na premijeru filma je slobodan, uz obaveznu rezervaciju mjesta e-poštom na ulaznice@art-kino.org.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content