Neobični školski praznici u veljači u posljednjem tjednu od 20. 2. do 24. 2. u Dječjoj kući čekaju vas u organizaciji Pedagoškog kabineta i u obliku posebnog kampa.

Riječ je o programu posebno osmišljenom za djecu od 1. do 4. razreda osnovne škole, a čine ga originalne:

KREATIVNE IGRE

URADI SAM RADIONICE

DRUŠTVENE IGRE

Dinamičan i raznolik sadržaj omogućit će svakome da u danu pronađe aktivnosti koje su u skladu s njegovim postojećim interesima, ali otkriti neke nove talente i interese.

Posebnu pažnju kao i uvijek usmjeriti ćemo na međusobno upoznavanje i uspostavljanje odnosa unutar grupe, a djeca će kroz primjenu različitih kreativnih aktivnosti i igara imati prilike razvijati socijalne i komunikacijske vještine, vještine donošenje odluka, timski rad te kreativno i kritičko mišljenje.

Na kreativnim radionicama zajedno ćemo istraživati neobične uradi sam i umjetničke tehnike koje do sada još (nadamo se) niste imali prilike isprobati, a pauzu od stvaranja uzeti ćemo kako bi igrali neku od uzbudljivih društvenih igara.

KADA I GDJE? Dječja kuća; radionice će se održavati od ponedjeljka 20. 2. do petka 24. 2. od 8:30- 12:30 sati / polaznici mogu doći u 8 sati

voditeljica programa: Natali Bosić, mag. paed.

Cijena programa:

60 EUR / 452.07 HRK

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

U cijenu programa uključeno je profesionalno vodstvo i svi edukativni i kreativni materijali.

Svi detalji prijave i detalji plaćanja na linku ovdje.

Natali Bosić, magistra pedagogije s dugogodišnjim iskustvom rada u području neformalnog obrazovanja.

Praktično iskustvo stjecala sam kroz rad i djelovanje u raznim institucijama i organizacijama koje se bave neformalnim obrazovanjem, ali i međunarodno kroz ulogu trenera i radnika s mladima na europskim projektima. Također jedna sam od osnivačica Udruge za neformalno kulturno-umjetničko obrazovanje VMB gdje od 2017.godine radim kao pedagoginja zadužena za osmišljavanje, planiranje i provođenje edukativnih programa, radionica i aktivnosti za djecu i mlade. Osim toga, imala sam prilike raditi u produkciji brojnih projekata i festivala (Rijeka 2020-Dječja kuća, Festival Tobogan, Festival Plesni zbirkus, Korona kid, Kulturna putovnica, Biljkoteka…). Kroz godine praktičnog rada, istraživanja i edukacija upravo su znanja iz  područja neformalnog obrazovanja i organizacije slobodnog vremena postala moje bogatstvo. Zato sam poželjela stvoriti platformu kroz koju ću ta znanja i svoj “know how” moći lakše podijeliti s drugima kroz spektar različitih usluga. Ta platforma ugledala je svijetlo dana pod imenom Pedagoški kabinet.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content