Filmski program kina Dječje kuće ovog i idućeg vikenda donosi pregršt zabave za cijelu obitelj! Od petka do nedjelje, s terminima u 17 i 19 sati, na repertoaru su četiri najnovija animirana hita – Tuljani specijalci, Vatreno srce, DC Liga Super-ljubimaca i Malci 2: Kako je Gru postao Gru, sinkronizirana na hrvatski, a za nešto stariju publiku na programu je novi film tvorca franšize Mad Max Georgea Millera – fantastična romantična avantura Tri tisuće godina čežnje s glumačkim velikanima Tildom Swinton i Idrisom Elbom u glavnim ulogama.

TULJANI SPECIJALCI

Animirana avantura Tuljani specijalci prati neustrašivog tuljana Quinna koji okuplja nestašnu ekipu tuljana koja će morskim psima uzvratiti udarac. Quinn i njegov tim ubrzo počinju koristiti sve lukave trikove i svježe ideje kako bi obranili svoj dio mora od uvijek gladnih protivnika i konačno dokazali da i za tuljane ima mjesta u morskim prostranstvima.

Termin prikazivanja: 2. i 11. rujna u 17 sati

Kino najava filma Tuljani specijalci

VATRENO SRCE

Šesnaestogodišnja Georgia Nolan želi krenuti očevim stopama i sanja o tome da postane vatrogaskinja, prva žena u toj ulozi na svijetu. Očajnički želeći pomoći ocu i spasiti svoj grad u nevolji, Georgia se prerušava u mladića zvanog Joe i pridružuje se maloj skupini hrabrih vatrogasaca koji pokušavaju zaustaviti misterioznog piromana.

Termini prikazivanja: 2., 4., i 9. rujna u 19 sati te 10. rujna u 17 sati

Kino najava filma Vatreno srce

DC LIGA SUPER-LJUBIMACA

Supermenov voljeni pas Krypto ima priliku dokazati svoju vjernost i ljubav kada Superman i ostatak Lige pravde postanu žrtve otmice. Pritom Krypto mora uvjeriti ofucanu ekipu iz skloništa za da ovladaju svojim moćima i pomognu u spašavanju otetih superjunaka.

Termini prikazivanja: 3. rujna u 17 sati i 10. rujna u 19 sati

Kino najava filma DC Liga Super-ljubimaca

MALCI 2: KAKO JE GRU POSTAO GRU

Malci su ovog ljeta ponovno osvojili kina! U novom nastavku pratimo 12-godišnjeg Grua, koji je na pravom putu da postane najveći zlikovac svih vremena, u čemu mu svesrdno pomažu mali žuti prijatelji.

Termini prikazivanja: 4. i 9. rujna u 17 sati

Kino najava filma Malci 2: Kako je Gru postao Gru

TRI TISUĆE GODINA ČEŽNJE (+15)

U režiji Georgea Millera (poznatog po Mad Max franšizi), s Tildom Swinton i Idrisom Elbom u glavnim ulogama, na veliko platno stiže uzbudljiva fantazija Tri tisuće godina čežnje.

Termin prikazivanja: 3. i 11. rujna u 19 sati

Kino najava filma Tri tisuće godina čežnje

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25,00 kn

Organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content