Dječja kuća će 8. lipnja 2022. godine u 18 sati uz domaćinstvo Gradske knjižnice Rijeka ugostiti učenike i učitelje sudionike projekta „Slikovnicom povezani“. Mali autori će na završnoj svečanosti predstaviti svoj rad u projektu te svijetu obznaniti svoje slikovnice. Očekujemo veliki broj kreativaca i veselimo se što će Dječja kuća povezati slikovnice, učenike, učitelje i stvaralaštvo.

Nositelji projekta su OŠ „ San Nicolò“ Rijeka i OŠ Zvonka Cara Crikvenica, a voditeljice projekta su učiteljice Bojana Lanča i Andrea Barac.

Nakon završne svečanosti u Dječjoj kući, projekt ne završava jer slikovnice putuju na izložbu, najprije u Dječji odjel “Stribor” Gradske knjižnice Rijeka gdje će biti izložene od 8. do 11. lipnja, a zatim u Gradsku knjižnicu Crikvenica gdje će ih posjetitelji moći prolistati i pročitati između 13. i 16. lipnja 2022. godine.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content