Voliš li poeziju? Ako je tvoj odgovor da – onda je ovo prava radionica za tebe. Na njoj ćemo čitati pjesme iz zbirke poezije Olje Savičević Ivančević Zaljubljena u čitav svijet koju je napisala kad je bila dijete, baš kao i vi.

Razgovarat ćemo o ovim zanimljivim pjesmama, a onda se i sami okušati u stvaranju poezije, točnije činkvina s motivima straha, pobjede, otpornosti ili nekima koje ste samo vi zamislili. Dobit ćete upute o tome kako se stvara činkvina, a onda pustite mašti na volju. A najbolju pjesmu ćemo i nagraditi!

Vrijeme održavanja: subota, 30. travnja, 12-13 h

Lokacija: Dječja kuća

Partner: Mali čitači i Školska knjiga

Dob: 7+

Prijava: prijave.programi@gkri.hr

Mali čitači su mama knjižničarka i tri mala knjiška moljca koji gutaju slikovnice i knjige. Blog Mali čitači nastao je 2017. godine kao mjesto za preporuke kvalitetnih slikovnica i dječjih knjiga te predstavljanje domaćih autora i autorica i ilustratora i ilustratorica. U ovih 5 godina narastao je preko društvenih mreža do Pričaonica, Magazina i raznih članaka. U svoje pravo radno vrijeme mama knjižničarka radi u Ekonomskoj školi Vukovar kao stručna suradnica školska knjižničarka s malo većim čitačima.

Program je dio manifestacije Tjedan dobre dječje knjige, središnje manifestacije u Primorsko-goranskoj županiji posvećenoj razvoju čitalačke kulture djece koja se odvija uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Primorsko-goranske županije. Pokretač i organizator manifestacije je Gradska knjižnica Rijeka u suradnji s programskim partnerima i suradnicima. Sudjelovanje na aktivnostima je slobodno uz obveznu prijavu, a cjeloviti program možete provjeriti ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content