Slikovnica Kako biti najjači? namijenjena je djeci predškolske i rane školske dobi, ali i svim odraslima koji će je čitati djeci. Ova motivacijska slikovnica odgovara na tipično dječje pitanje: Kako biti najjači? Odgovor na ovo pitanje ipak nije kakav se očekuje. Odgovor nije u vježbanju mišića, nego u ljudskim kvalitetama koji se usvajaju i uče odmalena. A radi se o požrtvovnosti, prijateljstvu, ljubavi, pravednosti, suosjećajnosti, dobroti, neustrašivosti, velikodušnosti, upornosti. Izvrsno likovno opremljena, slikovnica je u potpunosti rad Riječanke Nene Pavelić.

Nena Pavelić rođena je 1990. u Rijeci. Po zanimanju se bavi marketingom, a po pozivu je ilustratorica. Već je u djetinjstvu maštala kako će raditi slikovnice za djecu. Njena prva slikovnica „Kako biti najjači“, u izdanju nakladničke kuće Val, nastala je uz malo mašte, malo dječje inspiracije i puno traganja za hrabrošću.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka & V.B.Z.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content