Iz Marvelove tvornice superheroja stiže najnovija saga bazirana na istoimenom stripu – Vječnici.

U događajima nakon Osvetnici: Završnica, neočekivana tragedija dovodi do pojavljivanja besmrtnih Vječnika, drevnih izvanzemaljaca koje su stvorili Nebeski. Iako već tisućljećima godina u tajnosti obitavaju na Zemlji, došlo je vrijeme da izađu iz sjena i ponovno se ujedine protiv najdrevnijeg neprijatelja ljudske rase, Devijanata.

Vječnici su dvadeset i šesti po redu film iz Marvel filmskog svemira, a svi se temelje na likovima koji se pojavljuju u američkim stripovima koje je objavio Marvel Comics. Filmovi su objavljivani u grupama pod nazivom Phase (faza) kojih ima ukupno četiri, a Vječnici pripadaju u posljednju.

Film ima podnaslove na hrvatskom.

Termini prikazivanja 3D verzije u prosincu:

subota, 11.12..2021. 19:15

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25 kn

Izvorni naziv: Eternals

Režija: Chloé Zhao

Scenarij: Chloé Zhao, Patrick Burleigh, Ryan Firpo

Uloge /Glasovi: Gemma Chan, Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harington

Glazba: Ramin Djawadi

Produkcija: Marvel Studios

Distribucija: Blitz

Trajanje: 156 min

organizira: Art-kino

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content