Zbog hladnoće i manje količine hrane, pticama je teško prezimiti. Kako bismo onima u našim vrtovima ili obližnjem parku olakšali dolazak toplijih dana, na dvodijelnoj likovno – kreativnoj radionici izrađivat ćemo vesela ptičja skloništa i hranilice od korištenih tetrapaka. Kroz radionicu će se nastojati podignuti ekološka osviještenost djece te ukazati na jedan od mnoštva kreativnih načina rabljenja otpadnog materijala.

Na prvom dijelu radionice (utorak, 18. siječnja) oblikovat ćemo arhitekturu ptičjih skloništa i hranilica te molimo polaznike da sa sobom donesu po 1-2 oprana tetrapaka od mlijeka, jogurta ili sl. U nastavku radionice (srijeda, 19 siječnja) ćemo ih ukrašavati.

Uzrast: 8 – 12 godina

Napomena: svako dijete na radionicu treba donijeti 1-2 oprana tetrapaka od mlijeka, jogurta ili sl.

Broj sudionika je ograničen te su obvezne prijave do 17. siječnja putem e-maila: info@djecjakuca.hr

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime djeteta, broj telefona roditelja / staratelja te naznačiti na koji program i termin se prijava odnosi.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content