U tjednu uoči dodjele američke filmske nagrade Oscar, na veliko platno kina Dječje kuće vraćamo tri filma nominirana za tu prestižnu nagradu: animirane filmove Crvena panda i Mačak u čizmama: Posljednja želja, nominirane u kategoriji najboljeg animiranog filma te fantastičnu avanturu Jamesa Camerona Avatar: Put vode u 3D izdanju, nominiranom u kategorijama za najbolji igrani film, zvuk, scenografiju i vizualne efekte.

Nova pustolovina u Shrekovom svemiru na veliko platno vraća omiljenog prevrtljivog mačka koji voli mlijeko i prkosi strahu. U nastavku Mačak u čizmama: Posljednja želja, mačak otkriva da je izgubio osam od svojih devet života, a da bi nadoknadio izgubljeno mora krenuti u najveću potragu dosad – pred njime je epsko putovanje u Crnu šumu.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Termini prikazivanja u ožujku:

subota, 4. ožujka u 16 sati

nedjelja, 5. ožujka u 16 sati

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 4 EUR (30,14 HRK)

Žanr: animirani

Godina: 2022.

Zemlja: Sjedinjene Američke Države

Režija: Joel Crawford, Januel Mercado

Glasovi: Ervin Baučić, Iskra Jirsak, Nikola Nedić

Scenarij: Paul Fisher

Montaža: James Ryan

Glazba: Heitor Pereira

Produkcija: DreamWorks Animation / Pacific Data Images (PDI)

Distribucija: Editus

Trajanje: 101 min

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content