Inspiriran popularnom serijom videoigara, ovaj akcijsko-avanturistički spektakl prati prepredenog Nathana Drakea (Tom Holland), regrutiranog od strane iskusnog lovca na blago (Mark Wahlberg), s ciljem otkrivanja najvećeg blaga koje nikada nije pronađeno. Navodno bogatstvo, izgubljeno prije pet stotina godina, prikupio je Ferdinand Magellan, a prateći njegove stope ovaj će nas dvojac povesti u avanturu diljem cijelog svijeta. A kako to nekada biva, u potrazi za jednom dragocjenosti, može nam se dogoditi da naiđemo na jednu posve drugu..

Uncharted je jedna od najpopularnijih franšiza videoigara svih vremena, sa više od 41 milijuna prodanih kopija, a ujedno je i jedna od kritički najpriznatijih, visoko cijenjena zbog svojih snažnih produkcijskih vrijednosti, kvalitete vezane uz dizajn priče, likova, animacije i glasova, realistične grafike, tehničke inovacije, glazbe i mnogih drugih elemenata zbog kojih je često uspoređivana s  Hollywoodskimakcijsko-avanturističkim filmovima. Došlo je napokon vrijeme da postane jednim od njih.

Film ima podnaslove na hrvatskom jeziku.

Termini prikazivanja u ožujku:

Nedjelja, 6.3.2022. u 17:00

Nedjelja, 13.3.2022. u 17:00

Petak, 18.3.2022. u 17:00

Nedjelja, 27.3.2022. u 19:00

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25 kn

Izvorni naziv: Uncharted

Režija: Ruben Fleischer

Scenarij: Rafe Judkins, Art Marcum, Matt Holloway

Uloge: Tom Holland, Mark Wahlberg, Sophia Ali, Antonio Banderas

Glazba: Ramin Djawadi

Produkcija: Columbia Pictures, Atlas Entertainment, Alad Productions, PlayStation Productions

Distribucija: ConFilm

Trajanje: 116 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content