Klaunov šešr nađe se na visokom mjestu, pa ga on nekako mora doseći. Pokušava na različite načine ali dok to radi samo ispada klaunom. Na kraju, nema mu druge nego izvesti spektakularan čin hoda po užetu nadajuć se da ga volonteri neće ispustiti dok on hoda po njemu. 

Autor i izvođač: Andrej Tomše 

Savjeti: Jaša Jenull

Scenska oprema: Sandi Mikuž

Nakon završene cirkuske škole u Granadi u Španjolskoj, Andrej Tomše sam i u suradnji stvara vlastite izvedbe. Njegov se rad prvenstveno odnosi na ulično kazalište iako glumi i u dječjim predstavama poput Krojaček Hlaček u Mini Teatru u Ljubljani, a nastupit će i festivalu Peculiar Families u Splitu s izvedbom #Manifesto. U 2022. S Lukom Piletićem kao Duo Slavica nastupao je na turneji Nord Nach West. Trenutno radi na pet različitih projekata. Smatra se prvenstveno žonglerom iako u svom radu djeluje u različitim izvedbenim područjima. 

Cjelokupan program, više informacija o svakoj predstavi i radionici možete pronaći na www.zbirkus.com, gdje je potrebno i rezervirati svoje mjesto za svaku aktivnost u kojoj želite sudjelovati. Ulaznica za svaku predstavu je 5 eura, dok će za radionicu Cirkuskih vještina biti potrebno izdvojiti 15, a za radionicu Dječja kuća za biljke 10 eura.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content