Marvel donosi još jedan nastavak koji prati moćnog heroja božanskih osobina – Thora (Chris Hemsworth), koji ovoga puta traga za nešto drugačijom misijom – pronalaskom unutarnjeg mira. No Thorovo umirovljenje prekida Gorr the God Butcher (Christian Bale) koji priželjkuje istrebljenje bogova. Čak i herojima treba pomoć, pa tako Thor poseže za pomoći Valkyrie (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) i svoje bivše djevojke Jane Foster (Natalie Portman). Jane, Thorova nepreboljena ljubav, na čudesan i neobjašnjiv način upravlja njegovim maljem Mjølnirom, baš onako kako njime upravlja i on sam. Zajedno se upuštaju u nepredvidljivu kozmičku avanturu kako bi otkrili misterij Gorrove osvete i zaustavili ga prije nego bude prekasno za to.

Termini prikazivanja u srpnju:

subota, 9. srpnja u 20 sati

petak, 15. srpnja u 20 sati

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25,00 kn

Izvorni naziv: Thor: Love and thunder

Režija: Taika Waititi

Scenarij: Taika Waititi, Jennifer Kaytin Robinson, Stan Lee

Uloge: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson

Fotografija: Barry Baz Idoine

Montaža: Peter S. Elliot , Tim Roche, Matthew Schmidt

Glazba: Michael Giacchino

Produkcija: Marvel Studios

Distribucija: Blitz

Godina: 2022.

Država: Sjedinjene Američke Države

Trajanje: 119 minuta

 UPOZORENJE! THOR: LJUBAV I GROM sadrži nekoliko sekvenci s treperavim svjetlima koja mogu utjecati na one koji imaju fotosenzitivnu epilepsiju ili neke druge fotosenzitivnosti.

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content