The Dangerous show cirkuska je izvedba savršene mješavine humora, sreće, napetosti i adrenalina. Emilio je nabrijan lik koji se jako dobro zeza i stvara sjajnu atmosferu. The Dangerous show za 100 % užitka i ushita!

Emilio Alcantara cirkuski je umjetnik specijaliziran za disciplinu Rola-Bola. Rođen je u Caracasu u Venezueli. Njegovo zanimanje za izvedbene umjetnosti počelo je 2006., kada je studirao kazalište i suvremeni ples u poznatoj umjetničkoj školi u Valenciji u Venezueli. Osim toga, Emilio kontinuirano izoštrava svoje izvođačke vještine pohađajući međunarodne cirkuske konvencije i radionice za obuku. Svoju specijalnost, Rola-Bola, razvio je kada je upoznao Guillerma Rodrigueza, poznatog učitelja, člana organizacije Circus Circus u Havani na Kubi. Emilio je performer uglavnom poznat po svojoj uličnoj umjetnosti. Vjerojatno ćete ga pronaći na najpoznatijim avenijama, bulevarima i trgovima diljem svijeta! Iskusan je cirkusant s preko 15 godina iskustva, nastupao je na društvenim događanjima, zabavama, kazališnim predstavama, tradicionalnim cirkusima i festivalima diljem svijeta. Publika iz Brazila, Paname, Kostarike, Austrije, Italije, Slovenije, Hrvatske, Bosne, Njemačke, Turske, Makedonije i Švicarske već je imala prilike uživati u njegovim impresivnim nastupima.

Plesni zbirkus – festival izvedbenih umjetnosti za djecu, manifestacija je za djecu i odrasle koju osmišljavaju djeca, i koja na različita mjesta u Rijeci dovodi niz predstava suvremenog plesa, novog cirkusa i interdisciplinarnih i kazališnih izvedbi kao i radionica na kojima se djeca mogu upoznati i okušati u vještinama tih izvedbenih područja. Plesni zbirkus jedina je manifestacija u regiji koju selektiraju djeca, čime se jamči zabavan i edukativan program za riječke klince na koji su pozvani i odrasli.

Susret suradnički podržava Muzej moderne i suvremene umjetnosti.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content