Testiranje je u modi! Mi nudimo jedno koje ne košta ništa, a donosi puno – znanja i zabave! Stribor ima 32 000 knjiga. Koliko ste ih pročitali vi? U Tjednu dobre dječje knjige pokrećemo potragu za pročitanim knjigama! 

Kroz knjiške igre Biografija snogu, Koji si ti lik?!, Mamci za čitanje, Pečati u mojoj putovnici, Knjige koje ne žele ući u lektiru provjerit ćemo pamćenje, zagolicati maštu, izmasirati mišiće lica i nakon svega poželjeti doći u Dječju kuću poslije škole, s roditeljima ili prijateljima! 

Za ovu nam igru treba što više raspoloživih ruku, glava i dobre volje! 

Recepti za igre pišu se u Dječjoj kući. Sastojci se printaju i sjeckaju u školama. S jedne strane ekrana su vaše omiljene knjižničarke. S druge strane su isto tako omiljene učiteljice (možda i pokoji učitelj?) i dječica željna golicanja moždanih vijuga. 

Spremni za testiranje? Promrdajte prstiće, udobno se smjestite i testiranje može početi! 

Osnovne informacije:

knjiška igra 

lokacija: Zoom soba

vrijeme održavanja: od 19. 4. do 23. 4. u 9 sati

namijenjeno: mlađi školarci

prijave: u suradnji s učiteljicama/učiteljima prijave na stribor@gkri.hr 

Događanje se odvija kao dio Tjedna dobre Dječje knjige Gradske knjižnice Rijeka uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Primorsko-goranske županije te je dio obilježavanja Godine čitanja 2021. Cjeloviti program provjerite u našem Brickzineu.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content