Dragi prijatelji i prijateljice, što kažete na to da s ove radionice doma odnesete sasvim posebne noćne lampe? Na radionici Terrarium imaginarium imat ćete priliku uroniti u svijet svoje mašte i kreirati vlastite terarije (staklene posude) – inspirirane florom i faunom. Koju ćete životinju odabrati za stanovnika svog terarija i kako ćete urediti njeno stanište, samo je na vama – jer na ovoj radionici svatko gradi svoj vlastiti minijaturni svijet iz mašte.

Osim velikog izbora materijala i ukrasnih elemenata (drvo, mahovina, pijesak, kamenčići) u terarije ćemo postaviti i malene LED lampe zahvaljujući kojima će terariji postati prave pravcate noćne lampe. A hoće li vas iz vaše lampe noću gledati T-rex, zec ili možda guska, samo je na vama! Veselimo se vašem dolasku u Dječju kuću i zajedničkom stvaralačkom maštanju!

Termini: 28. 4. 17 do 19 sati

Voditeljica: Natali Bosić i Anita Hodak (Prirodoslovni muzej Rijeka)

Dob: za ranu školsku dob od 7 do 10 godina

Prijave: sudjelovanje je potrebno prijaviti ovdje.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content