Malo kome se Priča o igračkama (Toy Story) nije uvukla pod kožu. Od posljednjeg, Oscarom nagrađenog nastavka, prošlo je tri godine, a ovog puta u središtu priče je poznati lik iz spomenutog animiranog serijala – astronaut Buzz. U najnovijem filmu on je pravi svemirski rendžer koji istražuje i štiti galaksiju na svemirskom brodu Turnip, a avantura postaje još zanimljivija kada Buzz sleti na planet koji je desetljećima udaljen – u budućnost. Četiri minute putovanja četiri su godine u svemiru, a iznenađenje nije ništa manje kad shvati da se na tom planetu nalazi unuka njegove suputnice sa svemirskog broda, Alishe. Zajedno se bore protiv zlog robota Zurga i njegove vojske, a jesu li u tome uspjeli, pogledajte u ovom uzbudljivom vremenskom putovanju.

U novom nastavku poznate Disneyeve i Pixarove franšize čiju režiju potpisuje Angus MacLane, glasove na hrvatskom jeziku posudili su Slavko Sobin, Lana Meniga, Rakan Rushaidat, Hrvoje Klobučar i drugi.  

Termini prikazivanja u lipnju:

petak, 17.6. u 18 sati

subota, 18.6. u 10 sati

subota, 25.6. u 18 sati

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25,00 kn

Izvorni naziv: Lightyear

Režija: Angus MacLane

Scenarij: Jason Headley

Glasovi: Slavko Sobin, Lana Meniga, Rakan Rushaidat, Hrvoje Klobučar, Slavica Knežević, Pero Juričić

Produkcija: Pixar, Walt Disney Pictures, Walt Disney Studios Motion Pictures

Distribucija: Blitz

Trajanje: 100 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content