Zahvaljujući suradnji s Putoklincima & Kruzovima, fenomenalnim putnicima s djecom, u Dječjoj kući nas čeka nekoliko korisnih susreta s dinamičnom ekipom.

Tko: Lenka Simonič Krzyk (Putoklinci) i Adriana Karuza (Kruzovi)

Što: Ciklus putopisnih predavanja prvenstveno namjenjen obiteljima s djecom, ali zabavit će se (i ponešto naučiti) i svi ostali koji vole putovati… 😊

Kada i gdje: Dječja kuća, 27. 4. 2022. u 18 sati

Zašto: Jer putovati se mora… 😊

Iza projekta stoje:

Lenka Simonič Krzyk – osnivačica prve i najveće Facebook grupe u Hrvatskoj posvećene obiteljskim putovanjima Putovanja s djecom by Putoklinci koja se uz stranicu „Putoklinci“ nametnula kao prvi izvor informacija kod putovanja. 

Adriana Karuza – novinarka i blogerica koja je zajedno sa suprugom, profesionalnim fotografom, pokrenula jedan od prvih putničkih blogova na temu obiteljskih putovanja Kruzovi“. Riječ je o priči koja je brzo prepoznata i od strane pratitelja i medija.

Podršku projektu pruža Gradska knjižnica Rijeka i snack&caffe bar “Baltazar”.

O projektu:

Tijekom pet godina koliko se obje bavimo ovom tematikom, primjetile smo porast interesa za obiteljskim putovanjima. Istovremeno, raste i potreba za kvalitetnim načinima informiranja o putovanjima usmjerenima prvenstveno na obitelji – a što, gdje i kako s djecom, naša je specijalnost.

Kroz pet tematskih predavanja provest ćemo vas od Turske, Maroka, Zanzibara do Amerike i mnogih drugih kutaka naše planetice koju obilazimo onako kako najviše volimo – obiteljski.

Prvo predavanje usmjereno je na samu organizaciju – kako kupiti karte, kako dodati prtljagu i pri tome proći jeftinije? Što sa smještajem? Koliko toga spakirati? A osiguranje i ljekovi? Kako zabaviti klince tijekom dugih letova? Pitanja je brdo, a naše iskustvo može biti od velike pomoći svima koji su u nedoumici ili se pak boje napraviti taj prvi veliki korak i odvažiti se na samostalno putovanje s najmlađima.

Pridružite nam se 27. 4. 2022. godine u 18 sati. Povedite djecu – za njih spremamo malu radionicu u suradnji s Dječjom kućom, a za vas imamo puno korisnih informacija. Tko zna. Možda nakon susreta s nama, po povratku kući kupite avionske karte. Za bilo gdje. 😉

Putujte s djecom, ukradite vremenu svaki trenutak, stvarajte uspomene i uživajte zajedno na svakom putovanju. Pružite im Svijet na dlanu, prilika je to za rast u svakom mogućem smislu…😊

Vidimo se u Dječjoj kući!

Ulaz je slobodan, a zbog ograničenog broja posjetitelja,  potrebna je najava na https://www.putoklinci.com/svijetnadlanu/. Ako vodite i djecu napišite i ime i prezime djece zbog pripreme materijala i prostora.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content