Ako volite modu i poznatu umjetnicu Coco Chanel, svakako nam se pridružite na pričaonici i kreativnoj radionici o vrsnoj dizajnerici 17.11. 2023. u Dječjem odjelu Stribor od 18.00 do 19.00 sati. Poslušat ćemo kratku priču o vrsnoj umjetnici te izrađivati vlastite modne kreacije!

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a uvjet sudjelovanja je članstvo u Gradskoj knjižnici Rijeka. Prijave za sudjelovanje su obvezne i primaju se ovdje.

Striborova blablaonica 5com kreativna je radionica koja će se jednom mjesečno (petkom) održavati u Dječjem odjelu Stribor u Dječjoj kući.

Namijenjena je različitim uzrastima djece, ovisno o temi radionice (od 5 do 14 godina). Čitat će se slikovnice (za djecu predškolske i mlađe školske dobi) i stručna literatura koja prati temu slikovnice te će radionica biti popraćena kreativnim radom na zadanu temu. Neke od tema su: upoznajmo dinosaure, romansirane biografije umjetnika, emocije, kako žive pčele, influenceri i društvene mreže i dr.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content